شوک دادن باتري موبايل در هنگام بروز مشکل در باتري ها ي موبايل اتفاق مي افتد. شايد براي شما هم اتفاق افتاده  باشد که پس از مدتي، باتري موبايلتان  به ندرت کارکرد اوليه خود را از دست مي دهد و شارژ آن زود خالي مي شود. از اين حالت با عنوان خواب الکتريکي ياد مي کنند. در صورت بروز اين مشکل، باتري موبايل شما نياز به شوک الکتريکي دارد. براي انجام شوک  الکتريکي، بايد از دستگاه منبع تغذيه استفاده گردد.


يکي از اقدامات مهم در زمينه تعمير موبايل، شوک دادن به باتري است. اين کار معمولا زماني انجام مي شود که به دليل عدم استفاده از باتري به مدت طولاني، حالت خواب الکتريکي ايجاد شده باشد. وقتي به مدت طولاني از باتري استفاده نشود، مثلا چند وقت گوشي را روشن نکنيد، باتري دشارژ شده و اصطلاحا به خواب مي رود. در اين شرايط، باتري موبايل نياز به يک شوک دارد تا دوباه شارژ شده و بتواند انرژي مورد نياز قطعات را در اختيارشان بگذارد. در شرايطي که ولتاژ باتري از 3.7 ولت کمتر باشد، عمليات شوک دادن باتري موبايل انجام مي شود. اين کار تا حد زيادي موجب احياي باتري شده و به نوعي عمر دوباره به آن مي بخشد.


شوک دادن باتري موبايل ، بايد توسط متخصصين انجام گيرد . مرکز سخت افزار ايران ، با به کار گيري تيمي از بهترين متخصصين  تعمير موبايل ، آماده ي خدمت رساني به مشتريان گرامي در خصوص انواع مشکلات باتري موبايل و انجام شوک الکتريکي مي باشد .











آموزش شوک دادن باتري موبايل














مراحل شوک دادن به باتري موبايل


براي شوک دادن باتري موبايل بايد به ترتيب زير عمل کنيد:


1-  پيش از هر کاري، بايد ولتاژ باتري را اندازه گيري کنيد.


2- ولتاژ منبع تغذيه را بر روي حدودا 7.5 ولت تنظيم کنيد.


3- پيچ جريان منبع تغذيه را تقريبا تا نيمه باز کنيد.


4- حالا سيم منفي منبع تغذيه را به منفي باتري متصل کنيد اما سيم مثبت را بر روي مثبت باتري نگه نداريد. اين کار را تا جايي تکرار کنيد که آنقدر تکرار کنيد که ولتاژ باتري به 3.7 ولت برسد.


5- پس از رسيدن ولتاژ باتري به 3.7 ولت، فرايند شارژ باتري را شروع کنيد.











شوک دادن باتري موبايل














روش هاي شوک دادن باتري موبايل


اگر باتري شما از کار افتاده باشد ،نگران نباشيد ، با انجام کارهاي ساده زير مي توانيد شانس دوباره براي ادامه حيات باتري تلفن خودتان محيا کنيد.










شارژ کامل و تخليه شارژ کامل


اگر باتري ليتيومي تلفن همراه يا تبلت‌تان نمي‌تواند شارژش را به خوبي نگه‌دارد ، اين شانس وجود دارد  که شايد شما بتوانيد با يک شارژ و دي شارژ کامل اين مشکل را برطرف کنيد؛ به عبارت بهتر ، يک بار شارژش را به طور کامل خالي کنيد و سپس آن را حداقل تا 48 ساعت به شارژ، متصل نگه داريد. توصيه مي‌شود که حداقل 1 بار در ماه، اين عمل را براي باتري ليتيوم يوني محصول الکتريکي‌تان انجام دهيد.












شوک برقي


يک شوک الکتريکي شايد بتواند يک باتري ليتيومي معيوب را به زندگي بازگرداند. توصيه مي‌شود در انجام اين عمل دقت کنيد زيرا انجام اين عمل کمي خطرناک است. باتري را از دستگاهتان با توجه به قطب مثبت و منفي‌اش جدا نماييد؛ يک سيم USB بلا‌استفاده را انتخاب کرده و سر کوچک‌تر آن ( که اکثرا روي آن، B ذکر شده است) را قطع نماييد. حالا بايد بتوان يک سيم قرمز (قطب مثبت) و يک سيم سياه (قطب منفي) را مشاهده نمود. سپس سر بزرگ‌تر سيم USB را به لپ‌تاپ يا کامپيوتر خود متصل نماييد؛ سيم قرمز را به قطب مثبت و سيم سياه را به قطب منفي باتري خود وصل کرده و احتمالا پس از مدتي، باتري شروع به شارژ شدن مي‌کند.








































نمايندگي موبايل و واحدهاي تخصصي تعميرات موبايل










مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : باتري ,موبايل ,کنيد ,انجام ,دادن ,شارژ ,باتري موبايل ,دادن باتري ,منبع تغذيه ,ولتاژ باتري ,باتري ليتيومي ,دادن باتري موبايل
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اسناد بهارستان | مجلات | علمی ترویجی | فصلنامه اسناد بهارستان اخبار سایت بلگ بیست ادبی مدرسه با نشاط Juli عصرسبز ♥کارا همراه الماس پایتخت♥ مهاجرت به اروپا فعالیت های شورای دانش آموزی متوسطه اول شهید استکی شوراب صغیر