کودکان در ماه هاي اوليه زندگي، با پاره کردن و ورق زدن کتاب ها در واقع نوعي ارتباط با کتاب و دنياي مطالعه برقرار مي کنند. واکنش هاي مثبت يا منفي والدين به اين امر مي تواند زمينه اي براي ايجاد علاقه يا بي ميلي کودک به کتاب در سالهاي بعدي زندگي او و حتي در بزرگسالي شود.
به گزارش خبرگزاري کتاب ايران کودکان در ماه هاي اوليه زندگي، با پاره کردن و ورق زدن کتاب ها در واقع نوعي ارتباط با کتاب و دنياي مطالعه برقرار مي کنند. واکنش هاي مثبت و يا منفي والدين به اين امر مي تواند زمينه اي براي ايجاد علاقه و يا بي ميلي کودک به کتاب در سالهاي بعدي زندگي او و حتي در بزرگسالي شود.


اغلب والدين گمان مي کنند بچه ها از اسباب بازي بيشترين لذت را مي برند و مدام در حال تهيه اسباب بازي براي آنها هستند و به نقش کتاب به عنوان نوعي سرگرمي براي آنها نگاه مي کنند. اما براساس يافته هاي اخير، اسباب بازي ها نقش کمرنگ تري در رشد ذهني کودک نسبت به کتاب دارند،به طوريکه در کشورهاي پيشرفته وجود کتابخانه در اتاق کودک حتي از تخت خواب او مهم تر است و کتاب ها نقش بسيار زيادي در پرورش قواي ذهني کودکان دارند.


کودک در ماه هاي اوليه زندگي با پاره کردن کتاب نوعي تخليه انرژي مي کند و پس از آن به آرامش دروني مي رسد که اين آرامش براي او توام با شادي خواهد بود و او در بزرگسالي مي آموزد که با کتاب مي تواند به آرامش و شادي برسد و اين در وي نهادينه مي شود.


گروهي از محققان بر اين باورند که نه تنها علاقه به کتاب در کودکان امري وراثتي نيست بلکه ما مي توانيم اين امر را در کودک خود تقويت يا تضعيف کنيم.

خواندن کتاب هنگام خواب براي کودک اين امکان را برايش فراهم مي آورد تا او خواب آسوده تري داشته باشد.
همچنين باعث ايجاد سوالاتي در ذهنش مي شود که با فکر کردن درباره اين سوالات و يافتن پاسخ براي آنها افزايش هوش و سطح هوشياري را براي کودک به همراه خواهد داشت.
خواندن کتاب برخلاف تماشاي تلويزيون باعث ايجاد تمرکز در کودک مي شود و اين تمرکز براي کودک حس آرامش را به همراه خواهد داشت.


خواندن کتاب هاي داستان کودکانه براي کودکان باعث ايجاد حس مقايسه در ذهن کودک ميان شخصيت هاي خوب و بد مي شود و کودک با پيام داستان متوجه مي شود که هميشه شخصيت ها و خصلت هاي خوب پيروز هستند و همين امر سبب ايجاد ويژگي هاي مثبت در کودکان مي شود.
والدين گمان مي کنند که کودکان تنها به داستان ها براي گذران وقت گوش مي دهند اما اين طور نيست، آنها ممکن است ساعت ها پس از خواند کتاب به آن داستان فکر کنند و حتي خود را جاي شخصيت هاي داستان بگذارند.
کودکان از داستان ها مي آموزند و به همين خاطر سال ها داستان ها در ذهن آنها باقي مي ماند.
کتاب خواندن براي کودک بسيار مفيد است و ذهن آن ها را پويا و حس اعتماد به نفسش را افزون مي کند.


http://www.voolak.com/%d9%82%d8%b5%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d9%86%d9%87/

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کتاب ,کودک ,کودکان ,داستان ,ايجاد ,خواندن ,براي کودک ,خواندن کتاب ,اسباب بازي ,براي آنها ,باعث ايجاد ,براي ايجاد علاقه ,دنياي مطالعه برقرار
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jamie نو پدید پروانه رنگین جذاب ترين ها Lance computer services almahdi وبلاگ گروه های حسابداری مدارس استان یزد sdcsdc